Стражът на Славия - Светослав Вуцов, е Най-прогресиращ млад футболист за 2021 година. Младокът, който стигна и до националния отбор през изминалата година, спечели 54 от гласовете на журналистите. Втори остана Марин Петков с 20 гласа, а Мартин Минчев е трети със 17. 

"Благодаря на гласувалите, доста съм изненадан. Това означава, че трудът ми във всяка една тренировка и всеки мач се оценява. На първо време искам да съм жив и здрав и евентуално мисля за трансфер зад граница", заяви Светослав Вуцов. 

"Тази година бе изключително трудна за клуба. Благодаря на всички, гласували за мен. Това показва, че трудът ми се цени. Надявам се да започна да надграждам и през следващата година да имам повече индивидуални и клубни успехи. Най-важно е да се утвърдя в Левски, да печеля неща там, другите неща не ми влизат в целите. Голът срещу Славия отдалеч може би е най-ценният момент за мен, най-вече защото ми беше първият", призна Марин Петков, който остана подгласник в класацията. 

"Благодаря на всички, гласували за мен. ТОва е голямо нещо, понеже виждам, че се цени трудът ми. Това ми дава надежди и амбиции да продължавам все така. Моята 2021-а не беше много добра. Голямата ми футболна мечта е да играя в ШЛ, да стигна възможно най-високо, да спечеля много титли", заяви Минчев, който се нареди на третата позиция.