Наставникът на Славия Александър Тарханов не остана доволен от представянето на своя отбор в нападение срещу Етър в мача, завършил 0:0. Все пак руският специалист отличи представянето на „белите” в отбрана и призна за тежките моменти в отбора последния месец.

„Аз съм доволен, особено в защитен план. Видяхте, че напред не успяхме да направим нищо. Всички знаят, че изпитвахме много проблеми последния месец. Не сме играли футбол от 30 дена. Първо вирусът, после национални състезатели и имахме малко състезатели за тренировка. Те бяха четири дни. Нямах възможност да работя с отбора, както ми се иска. Шест бяха в националните отбори и това затрудни работата ни”, започна Тарханов.

„Самата игра показа, че изоставаме в преден план. По-точно – пропускаме моментите, в които трябва да нанесем удар. Те бяха малко и това е голям недостатък”.

„Доколкото гледах Етър и мачовете им, то винаги се представяха добре. Може би само срещу Ботев Враца не, но това е отбор, който има възможности. Със сигурност не е слаб отбор. Сега ще видим Георги Петков как е. Забелязах, че го боли, ударен е в дясното коляно, но пък и хубаво се представи малкия Вуцов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.