Наставникът на Славия - Александър Тарханов, сподели впечатленията си от тежката загуба с 1:5 от ЦСКА 1948, която тимът му записа. 

"За една седмица играем трети мач. Това е едната страна. Знаете и, че при нас дойде коронавирусът. Лиши ни от двама играчи, създаде се напрежение. Това не може да не се отрази. Но за този резултат не е само това причината", заяви Тарханов. 

"Отсъстват и двама от основните играчи - Карабельов и Филип Кръстев, и ми се налага да променям непрекъснато, което е много неприятно за един треньор. И третото - много грешки по време на играта от всички играчи." 

Антон Узунов
60 снимки

"Първото полувреме играта ми хареса, имаше взаимност в атаките, играта беше интересна. След това вкарахме гол, което ми даде малка надежда. Индивидуалните грешки обаче продължиха и една от тях доведе и до дузпата. Три гола с глава е прекалено много за един футболен мач, но Славия ги получи." 

"И аз не мога да си обясня защо се получи този спад. Отдавам го на непостоянност в играта на отделни играчи. Ние показахме как не трябва да се играе в защита и не случайно получихме толкова голове. След това прибегнах към младите смени, за да се каляват", допълни Тарханов.