Александър Тарханов потвърди казаното от Венцеслав Стефанов. Преди няколко дни собственикът на Славия заяви, че Тарханов е новият наставник на "белите".

"Да, истина е. Получих оферта от президента на Славия, разбрали сме се, но договорът още не е подписан", каза Александър Тарханов пред news.sportbox.ru.

"Ще напусна Енисей, в понеделник планирам да летя за Москва. Вече съм работил в Славия, добре беше. Подготвих няколко млади играчи. С президента на клуба се разбираме много добре. Той е начело на Славия от много години. Все още не сме обсъждали колко дълъг ще е договорът ми. Надявам се до края на септември да започна работа в Славия", сподели опитният наставник.

Тарханов говори за финансовите проблеми на Енисей.

"Има толкова проблеми, но помощ не идва от никъде. Първоначално се опитах да търпя, но вече няма как", призна Тарханов.

Славия утре гостува в Кърджали на Арда, а тимът отново ще бъде воден от Мартин Кушев. "Белите" завършиха много силно миналия сезон, но стартираха катастрофално новия. От 5 мача те имат само едно равенство и са на предпоследното 13-о място с 1 точка. Това сериозно компрометира големите амбиции на Стефанов за ново класиране в Топ 6.