Наставникът на Славия Александър Тарханов изрази съжалението си след поражението с 2:3 на "белите" като гост на Черно море в откриващ мач от 14-тия кръг на efbet Лига. Руснакът добави, че многото липсващи в следствие от заразяване от коронавирус оказва своето сериозно влияние върху възможността му да избере боеспособен отбор. 

„Липсват ни много играчи, наложи се Антовски да играе външен халф и за съжаление за момента не можем да оформим стабилна група играчи, заради много болни. Днес липсваха Карабельов и Стоев, имаме доста проблеми в полузащитата. Черно море е добър отбор и Курьор е един много опитен отбор“, започна Тарханов“.

„За нас е много важна играта в средата на терена, но при липсата на на най-добрите ни играчи там имаме сега проблем и там. Трябваше да играем с Филип Кръстев на крилото, което не е неговата типична позиция. Нямахме друг избор и се наложи той да играе там. Червеният картон беше заслужен“.

„Кирилов игра добре, но полузащитниците не играха добре в нападение и не подкрепяха нападенията, което оказа влияние и в други линии. Играем с много млади играчи, които още не са се изградили като футболисти“, завърши руският специалист.