Футболният агент Петьо Костадинов потвърди трансфера на Калоян Кръстев в Италия. Импресариото, който бе в основата на сделката на Славия с Манчестър Сити за Филип Кръстев, използва една от социалните мрежи, за да ракзрие в кой отбор ще заиграе нападателя. Юношата на "белите" ще премине в тима от Серия С - Самбенедетезе. Треньор на отбора е бившият футболист на Ювентус Паоло Монтеро, а Кръстев ще има възможността да играе редом до екс-нападателя на Барселона и Милан - Макси Лопес.
 
"ТА ЗА КАЛОЯН КРЪСТЕВ!
 
Изтеклата информация в Италия за преминаването на Калоян Кръстев в Самбенедетезе и потвърждението на Венци Стефанов отново извади от тъмното познавачите от котилото на онези, които ми се появиха в гръб по време на преговорите с Манчестър Сити за Филип Кръстев.
 
С образователна цел - къде ще отиде Калоян? (ПРЕДУПРЕЖДАВАМ, ЧЕ "ДОБРОЖЕЛАТЕЛИТЕ" НЯМАТ ШАНС ДА ПРАВЯТ ПОРЕДНА ГАДОСТ).
Калоян е пожелан в нападението и в проекта съвсем лично от легендарния Паоло Монтеро. 114 мача за Аталанта и 186 за Ювентус. Постигнал всичко, което е възможно в клубния футбол. Многократен шампион на Италия, носител на Суперкупата на Италия, европейски шампион, световен шампион. Капитан на онзи незабравим тим на Уругвай, за който има и 61 мача. Тотален войник. Неслучайно е рекордьор по червени картони в Сериа А. Монтеро идва след 4 успешни сезона в аржентинската елитна лига, като треньор на Колон и не на кого да е, а Росарио Сентрал, дал на света величини, като Меноти, Кемпес, Анхел ди Мария, дори знаменития ляв бранител на ЦСКА и аржентинския младежки национален отбор Маркос Чарас...и още, и още.
 
Освен Калоян, подсигуряващ нападател е ... Макси Лопес. На 36 години. Шампион на Аржентина, Шампион на Испания, носител на Суперкупата на Испания, Европейски шампион. Шампион на Южна Америка за младежи...
 
Ще спра дотук. Единствено ще подскажа, когато се упражнявате в говорене си огледайте одеждите. И къде на голия тумбак да си турите пищова!
 
За Калоян има две версии:
1. Тръгва по пътя на нещастните ви злобни прогнози;
2. Диша въздуха заедно с Монтеро и Лопес, взема характера на Паоло и влиза в голямото шоу.
 
Шансът е даден. Малко остана.
 
Забележка: Стадион "Ривиера деле палме" има козирка", написа Костадинов