Президентът на Славия - Венци Стефанов, заяви пред Gong.bg, че има хора, които искат да внесат напрежение преди баража на "белите" срещу Ботев Пловдив, който ще се играе в неделя. Повод за думите на шефа на Славия са информациите, че Калоян Кръстев и Ивайло Димитров искат да напуснат клуба заради Цветелин Чунчуков.

Стефанов сподели, че треньорът Златомир Загорчич се ползва с пълното доверие на ръководството, футболистите и феновете.

"Вижте, знам, че има хора, които не обичат Славия. Има хора, които не обичат и Загорчич. Не го харесват, защото той не се подава на влияние. Целта е да се внесе напрежение в Славия преди баража с Ботев. Това обаче няма как да стана, тъй като ние сме клуб, съставен само от българи. Много сме задружни и си помагаме. 

Загоричич се ползва с пълно доверие от страна на ръководството, футболистите и феновете. Той е треньор, на който никой не може да му влияе. Не може да му се казва кой да играе. Ако не харесва някой футболист, не го пуска. Каквито и решения Загорчич да взима, винаги се оказват правилни. Резултатите говорят красноречиво. Радвам се, че разполагам с треньор като Загорчич", заяви Стефанов.

"Ивайло Димитров е супер пич. Той е много добър футболист, на когото Славия разчита. Той винаги внася спокойствие в съблекалнята. Може би някои клубове ги е яд, че избра Славия, а не тях.

Бъдещето е пред Калоян Кръстев. Това момче има качества и трябва много да работи, за да спечели доверието на Загорчич.

Георги Петков покровителствал пременника си Чунчуков. Ще ви кажа, че Петков никога не се е бъркал в работата на треньора. Напротив - той е най-критичен към Чунчуков. Георги единствено помага на Радостин Станев в подготовката на вратарите. Помага с опита си и на младите момчета, за да може да израснат. Петков е много уважаван в средите на Славия и е истинско богатство, че е в клуба.

Като привлечем Митко Рангелов и той ли ще бъде любимец на Георги Петков или Венци Стефанов? Не, добрите футболисти са любимци на всички слависти. Те са като щъркелите - като направят гнезно, винаги се връщат.

Щастлив съм, че Славия разполага с такъв треньор и футболисти. Добре сме, не се радвайте!", завърши босът на "белите".   


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.