Президентът на Славия Венцислав Стефанов разкритикува съдийството на Драгомир Драганов в мача с Ботев Пловдив (2:1). Той сподели и какви ще са целите пред тима до края на сезона.

„От победата съм доволен, безкрайно съм разочарован от съдийството. Първото полувреме задължителен червен картон на вратаря и чиста дузпа. Как щеше да се развие мача след това, никой не знае. Аз ще държа да бъде изваден от международното съдийство (б.а. Драганов е международен рефер от началото на 2020-а). При всички случаи да бъде наказан сурово, защото по този начин се опорочава футболът", заяви Стефанов

„Победихме, защото търсехме повече успеха и момчетата дадоха всичко от себе си. Благодаря им. Дай Боже да вървим така напред", добави още той.

„Ще държа пред този Стоичков, който сега е шеф, защото смятам, че той е честен човек, такива като този (б.а. Драгомир Драганов) и някои други да бъдат спрени от съдийството, защото много често такива хора решават съдбата, решават дали да ограбят труда на хората. Грешки може да има, съгласен съм, но когато тези грешки се повтарят-потретват, виждаш, че е тенденциозно. След това започна да прави компенсации второто полувремеТакива нямат място в съдийството“, каза Стефанов.

„След като и вие сте го забелязали, спомняте си мача с Левски, знаете тогава какви простотии направи. Сега отново по същия начин. Или има нещо срещу отбора, или пък съвестта му не е съвсем чиста“, добави президентът на Славия.

„Не мислим за Европа, а момчетата да играят своята игра. Всеки дава всичко от себе си, дай Боже да се случи това нещо“, каза още той.

Относно темата със затварянето на стадионите, Стефанов коментира: „Аз мисля, че това с коронавируса е малко преекспонирано, но след като така са решили, ние не можем да се съпротивляваме. За мен тази истерия е малко в повече. От катастрофа умират повече. Така предполагам. Смятам, че трябва да се играят спортните срещи при пълни стадиони. Някаква жена в Габрово, с никой не се е виждала, пък се заразила. Няма гаранции. Дай Боже всички да сте живи и здрави, никой да не се разболява и да имаме възможност да се радваме на хубави мачове, дано и на хубаво време", заяви Стефанов