Президентът на Славия - Венцеслав Стефанов, говори след победата с 1:0 над Ботев Враца в откриващия мач от 17-ия кръг на efbet Лига. Според него, футболистите на „белите“ са се раздали и са играли на предела на възможностите си.

„Победихме, отлепихме, но трябва да могат и да вкарват. Момчетата се раздадоха и играха силно, на предела на възможностите си. Това е добре“.

Босът на столичани коментира и жребият за Sesame Купа на България, като „белите“ ще домакинстват на Славия, ако първо отстранят втородивизионния Янтра Габрово.

start-photo.bg
57 снимки

„Първо имаме мач с Янтра. Не слагай тигана преди да хванеш рибата. Нека мине мача с Янтра, после ще говори. Няма слаби отбори, не трябва да подценяваме нито един клуб“.

„Въпросът за селекцията трябваше да го зададеш на преждеговорещия тук. Аз съм телевизор без говор. Казват ми „искам този или не искам онзи“, заяви Стефанов относно зимната селекция.

Накрая Стефанов говори и по темата с националния отбор:

„Искам да кажа на новия национален селекционер да гледа внимателно днес мача и този, който беше на вратата на Славия (б.р. – Светослав Вуцов). Националният отбор трябва да играе пред публика и да бъдат в София. Това е истината. Не трябва да има експерименти и да ги разхождаме като панаирджийска трупа. Мачовете без публика са пълна глупост“, заяви Венци Стефанов.