Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира успеха на неговия отбор над Царско село с 1:0 в мач от 7-ия кръг на efbet Лига на „Овча купел“. Освен това той засегна теми като идването на новия старши треньор Александър Тарханов, фаворитите в първенството и евроучастниците.

Антон Узунов
72 снимки

„Имаше криза. Надявам се да я преодоляваме вече. Виждате, че и първото полувреме колебливо. Второто започнаха да играят така както трябва и резултатите дойдоха“, започна той.

„Това е футболът. Някой път дребните камъчета обръщат каруцата. В случая така се получи. Първият мач не тръгна добре. Вторият мач два автогола и така се получи“, продължи Стефанов.

Относно идването на новия наставник Тарханов:

„Надявам се след паузата да бъде вече на пейката. Той по-добре от мен знае какво трябва да направи. Опитен треньор с много опит, занаятчия. Ако трябват нови футболисти, ще се прецени. Треньорите сядат, разговаряме и ако трябва ще търсим“, заяви босът.

„Искам да играят добре. Искам младите футболисти да имат своя шанс, както години наред досега. Искам да радват публиката. Да знаят, че Славия е бял отбор за бели хора“, допълни още президентът.

„Лудогорец безапелационно са най-добрият отбор все още. Локомотив Пловдив ми прави много добро впечатление. Много добра игра. ЦСКА си е ЦСКА. Винаги ще бъде силен водещ отбор. Имат си свои виждания, свои разбирания за това как трябва да формират отбора и се надявам, че тази тройка ще бъде начело поне през есенния полусезон“, коментира водещите отбори в шампионата собственикът.

„Иска ми се. Въпреки че няма да бъде лесно. Шансът ни е, че е един мач и тогава може всичко да се случи. Ако са два мача, противниците са доста силни“, завърши изказването си шефът на "белите".