Президентът на Славия Венцеслав Стефанов беше категоричен, той самият няма проблем със старши треньора Златомир Загорчич. Босът на „белите“ обаче загатна: „Ако той има проблем с мен, нека каже какъв е.“

Венци Стефанов сподели как е видял успеха на Славия с 3:1 над Хебър в мача от 29 кръг.  

„Двубоят се разви по най-добрия начин за Славия, момчетата се раздадоха, нашите рожби донесоха победата. Отборът има голям потенциал, най-вече в младите футболисти на Славия. Говорим си със старши треньора. Не знаех, че така е казал. Сега влязох вътре, говорих си, говорих си с един треньор, дето има 9 контузени състезатели, нямам претенции към старши треньора, но трябва първо да се пази здравето на футболистите на Славия и най-вече за нашите деца. Всички са с голям потенциал и бъдещето на Славия е в тези деца“, заяви Венци Стефанов.

„Когато трябва да решаваш в коя група ще бъдеш, по-горната или по-долната, е нормално да има напрежение. Това ни е напрежението. Ако търсите нещо между старши треньора и мене, няма. Питайте го него, аз нямам проблеми с него. Ако той има, питайте го да каже, и ако има, какви са. Необходимо е аз да си върша моята работа, а той неговата. След днес контузените ни са 9. Девет“, завърши Венци Стефанов.