Босът на Славия Венци Стефанов отново коментира съдийството на мача Локомотив Пловдив - ЦСКА. Благодетелят на "белите" е на мнение, че главният рефер Ивайло Стоянов е класирал "червените" за Европа. 

"Искам да има разбирателство и клубовете да играем феърплей, а не като срещата между Локомотив и ЦСКА онзи ден. Всички видяхме този помияр Ивайло Стоянов какво направи. Шефът му Костадин Стоичков е виновен, че му дава мачове. Той трябва да си подаде оставката и да си заминава заедно с тези трима-четирима доказано поръчкови съдии", обяви Стефанов.

"Говоря за Ивайло Стоянов, Николай Йорданов и още няколко. Те са една групичка, която изпълнява поръчки! Дори и да не се класираме в Европа, няма проблем. Да сме живи и здрави е най-важното. Сега поне съм спокоен, че ЦСКА се класира. По-точно казано: Ивайло Стоянов ги класира. Помогна им да продадат Али Соу. На този съдия трябва да му издигнат паметник в Борисовата градина", каза Стефанов пред Блиц.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.