Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС - Венци Стефанов, се изказа доста остро по адрес на наставника на Царско село Любослав Пенев. Повод за това бяха думите на Пенев, че ще направи повече за футбола за 5 години, отколкото това ръководство е старило за 20 години. 

Ето какво заяви Стефанов пред Gong.bg:

"Не отричам, че Любо Пенев беше добър футболист. Това е безспорно. Нека обаче да излезе и да каже какво е успял да направи като ръководител. Какви успехи има? Да изложи някаква концепция за развитие на футбола. Нали се слави с интелектуалните си способности.

LAP.bg
35 снимки

Веднъж вече го ошамариха като се кандидатира за президент на БФС. Пак ли иска да се случи същото? Носеше табелата "последната дупка". Разбирам да подкрепим за президент на БФС човек със солиден бизнес, който е ръководител с опит и постигнати резултати. Но за Пенев не е сериозно. Доколкото знам бизнесът със заведения и месо не му е много успешен. 

Препоръчвам на мениджърите да стоят далеч от футболистите на Славия. Нашите играчи нямат мениджъри. Не може някакъв си да дойде и да се настани на масата. Говори глупости на Филип Кръстев и на родителите му и им обещава някакви глупости.