Треньорът на Славия Златомир Загорчич говори пред медиите след загубата от ЦСКА.

„Мачът не беше изнервен. Съдията си преценява кога да даде картони. Това го има във футбола. С това, с което в момента разполагаме, изиграхме добър и здрав мач. Опитахме се да го спечелим, но за съжаление не успяхме. Отново допуснахме гол в последните минути на мача. Имаме си много проблеми. Използваме футболисти, които не играят на позициите, на които съм ги поставил. Това е положението“, заяви Загорчич.

„Изглежда, че можеше да ги пресираме. Но, ако погледнете от моята скамейка, имам ли решение? Може ли да направя някоя промяна? Димитър Рангелов получи болка в адуктура“, добави още той.

„Ядосах се след мача, защото получихме гол в последната минута. Ще продължим пеша. Имаме време, за да вземем играчи. Когато пристигнат ще можем да помислим по-различно. Искам по време на паузата да дойдат, но ще е трудно. Ще се прибера за три дни в Сърбия. След това ще преценим с какво разполагаме. Дано да се възстановят контузените. Не виждах умора в отбора. Единствено се притеснявах за Емил Стоев. Рискувахме много с това момче. Но той изигра и с Кукеси, и с ЦСКА много добри мачове. Ще си намерим точките. Винаги, когато играеш срещу „червените“ трябва да си доволен да не загубиш мача“, каза Загорчич.