Наставникът на Славия Златомир Загорчич коментира мача с Лудогорец, в който тимът му успя да измъкне нулево равенство. Според него, винаги е трудно да се играе в Разград, а за отбора му е станало още по-трудно след червения картон в края на първото полувреме.  

"Срещу Лудогорец е много трудно да се играе в Разград, по-големите отбори също се затрудняват тук. Особено след червения картон беше трудно. Всички се хвърлиха над 100% и в крайна сметка успяхме да се преборим и да вземем точката." 

"И след мача с Ботев Враца съм казвал, че не се притеснявам толкова от мача с Лудогорец, колкото от другите. Искам нагласата и настроението, което имахме днес, да играем така. Само по този начин ако играем, ще имаме резултат", сподели Заги пред DIEMA SPORT и коментира представянето на дебютанта с белия екип Венци Бенгюзов. 

"Бенгюзов е важен, много добър футболист, показа го и в двете тренировки с нас. Веднага пасна на отбора и ще ни помага много", заяви бившият български национал и изрази недоволство от изпуснатите от тима му положения. 

"Не мога да гледам така за изпуснати три точки. Просто не успяхме да вкараме гол, второто полувреме имахме ситуации, в които можехме да накажем Лудогорец, но не успяхме", сподели още треньорът и разкри какъв е стилът му. 

"Не съм съгласен, че подходът ни е такъв, просто понякога противникът не ти позволява. Опитвахме се да атакуваме като бяхме 11 срещу 11. Искам просто отборът да играе със самочувствие и ще постигаме резултати", завърши Загорчич.