Старши треньорът на Славия – Златомир Загорчич остана много доволен от представянето на  неговите футболисти при победата с 2:1 в дербито срещу Локомотив София, която дойде след обрат и два гола на Владимир Николов.

„Днес изиграхме много добър мач през всички 90 минути. Направихме една нелепа грешка при гола, която противникът успя да използва и да ни вкара с единствения удар към нашата врата. След това, абсолютно през цялото време, контролирахме нещата и беше въпрос само кога ще отбележим гол. Отбелязахме два и спечелихме мача“.

„Това ми е желание да има такъв отбор и да го правят. Днес и вчера си говорихме много по този въпрос. Каквото е говорено в съблекалнята, всичко бе направено през 90-те минути. И това бе начинът, по който трябва да играем. Важно е ние какво играем. Като търсим гола, рано или късно ще дойде, ще отбележим. Просто начина, по който играхме днес, търсихме си този гол, успяхме да го вкараме и да спечелим мача“.

start-photo.bg
58 снимки

На въпрос относно това има ли напрежение между него и президента на Славия Венцеслав Стефанов, Загорчич отговори лаконично:

„Аз съм напрегнат и сега, много. Честно, такава ми е работата“.

Накрая специалистът бе запитан и дали има възможност да застане начело на ЦСКА:

„Няма такова нещо. И аз чета по вестниците какво пишете. Наслаждавам се на това“, заяви Загорчич.