Треньорът на Славия Златомир Загорчич сподели, че за него мястото на Славия трябва да бъде в първата шестица и не тимът да се бори за изпадане от елита на България. Заги подчерта, че последният мач срещу Етър за „белите” няма да е протоколен, макар те да са спасени в елита на България.

„Трудни бяха всички мачове. Най ме радва това, което виждам на терена как всички се раздават. Ядосват ме пропуските, но се надявам тези неща да ги оправим следващия сезон. Можеше още по-рано да вкараме. Имахме ситуация на Рангелов, където бе изпуснат, но при завършващата фаза трябва по-голяма концентрация и да си решаваме нещата по-бързо. Вкарахме гол, контролирахме нещата, но ни вкараха от наша грешка при статично положение. Допуснахме доста хубав гол”.

„Нямаше напрежение, почнахме добре второто полувреме. Постоянно се опитвахме да спечелим, но не успяхме да използваме това, което създадохме. При нас няма протоколни мачове. Важно е да изиграем и последния мач на 100%. Има спокойствие в Славия, след като се спасихме. Целта беше да бъдем първи в групата. Ще си гоним победата накрая и това е”, каза Заги.

„Разбира се, че Славия няма работа в тези плейофи. Отборът за горната шестица. Преди 4 години казах, че Славия заслужава да е в първата четворка. Работим по селекцията и се надяваме да успеем да вземем играчите, от които имаме нужда. Дано всичко мине нормално”, допълни той.

„Подсливането? Ние и сега имаме добри играчи. Винаги една конкуренция значи, че ще е по-добре”, завърши Загорчич.