Наставникът на Славия Златомир Загорчич остана доволен от успеха на своя отбор над ЦСКА с 1:0 в двубой от петия кръг на efbet Лига. Специалистът отбеляза, че тимът има още много работа в завършващата фаза.

"Доволен съм от това, което направихме, най-вече през първото полувреме. През втората част не толкова, малко се дръпнахме назад, което не ми харесваше. Даже и тогава имахме шансове да отбележим. Малко по-голяма концентрация в атака и ще ни е по-лесно. Правим достатъчно положения, но не успяваме да реализираме достатъчно", заяви той.

"Можехме да вкараме повече голове през първата част, да го затворим и да сме спокойни, но това е футболът, играхме докрай и спечелихме мача. Винаги може по-добре. Така и трябва да мислим. Нужно е да бележим повече във фаза атака. Доволен съм от себераздаването на играчите", добави специалистът.

"Ще решим проблема с вкарването на голове в движение. Разполагаме с тези играчи и се надяваме да променим нещата през тренировките. Искам поне един мач да сме спокойни, а не да се мъчим. Днес играхме срещу ЦСКА и заслужено победихме. Футболистите се радват, нормално е. Гледаме напред и мислим за следващия мач", завърши Злагомир Загорчич.

подкрепя българския спорт