Наставникът на Славия Златомир Загорчич говори преди началото на зимната подготовка „белите“, която започва в България. На по-късен етап столичани ще заминат за Турция. Заги разкри, че има много оферти за българския национал Светослав Вуцов, както и за други футболисти на тима.

„Разбира се, най-важното е да се подготвим по най-добрия начин на лагера в Турция. Надявам се новите момчета в състава да ни помогнат за втория полусезон. Пожелавам им здраве и добри игри. Младите момчета от школата ще получат много шансове за изява през втората половина от сезона. Ще бъдат промотирани и много играчи от дубала на Славия“, започна старши треньорът на Славия.

„Селекцията никога не приключва във футбола. Ако има добра възможност за Славия, винаги бихме се възползвали. За сега сме запълнили позициите, които ни бяха най-нужни. Надявам се да постигнем по-добри резултати напролет. Владимир Николов много ще ни помогне в нападение. От неделя съставът ще бъде напълно комплектован“, коментира още Загорчич.

startphoto.bg
18 снимки

„Има интереси към Светослав Вуцов, но това е въпрос към ръководството. Ще стане ясно през следващите седмици, защото има интереси и към други наши футболисти. Моята работа е на терена, а не да приемам оферти“

„Георги Петков е страхотно момче. Изключително е полезен в съблекалнята. Само да е здрав и ще продължи да бъде в състава само да има това желание. Петков има договор до края на сезона, а после ще се разберат“.

„Не искам да мисля за целите, защото тук в Славия важното е да работим с млади български футболисти. Не искам да им поставям допълнително напрежение. Ако се класираме за евротурнирите, ще играем“, завърши Загорчич.