Треньорът на Славия Златомир Загорчич говори след равенството на "белите" с Царско село 0:0 в мач от втория кръг на efbet Лига. Сръбският футболист остана много разочарован, че тимът му допусна много грешки в двубоя.

13 снимки

"Няма как да съм доволн. Очаквах повече от момчетата. Може само да съм доволен от първите 25 минути. Дисциплината я нарушихме. Говорихме си, че това няма как да се повтаря и трябва да играем по-различно от днес. Имаше някакъв страх от грешки. Направихме много груби такива. Имахме късмет. Просто противникът не успя да използва да използва нашите глупости", заяви Загорчич.

"Днес нямахме идея. Явно имаше някакъв проблем. Нещо липсваше. Имахме няколко контраатаки, но ги завършихме с грешки. Не става въпрос за мотивация. Запчнахме добре мача, но след две-три груби грешки не можехме да се върнем и идваха всички проблеми за нас. Няма да се случи трансфера на футболиста от Еспаньол. Той си замина за Франция...или няма значение. Нормално е във футбола да изиграеш добри и лоши мачове. Не искам да ги редуваме. Искам да изиграем пет на добро ниво. Надявам се срещу Ботев Пловдив да изглеждаме много по-различно" добави още той.