Все още няма яснота около бъдещето на национала Галин Иванов, заяви старши треньорът на Славия Златомир Загорчич.

"Галин е в съблекалнята. Дали има оферти, това е въпрос за него. Говорих с него след края на полусезона. Той е изключително важен за нашия отбор. Ако отиде в чужбина, ще бъде добре за него и за клуба, но ще загубим важен играч. За момента няма нищо около него", категоричен е специалистът.

Загорчич иска "белите" да демонстрират все по-добри и игри и резултати. През есента славистите завършиха на пето място в Първа лига, редувайки силни и колебливи мачове. От 17 януари до 7 февруари Славия" ще бъде на лагер в турския курорт Алания. 

"Противниците ни за контролните мачове в Турция са достатъчно сериозни. Искаме да повторим нещата, които направихме през последните шест месеца. Максималист съм в живота. Искам отборът да напредва и да показва добри резултати", заяви Загорчич пред медиите.

Загорчич търси футболисти на всеки пост, но иска нови крайни защитници.

"Възможно е по време на лагера в Турция да дойдат и нови футболисти. Търсим ляв и десен бек. Запазихме голяма част от играчите. Надявам се да успеем да направим това, което правихме и през последния полусезон. Никога не е имало проблеми в съблекалнята по мое време. Ивайло Димитров се прибра в Славия и се надявам да успее да ни помогне", каза още Златомир Загорчич.

За момента има интерес от чужбина към Янис Карабельов и Димитър Велковски. В понеделник Славия започна зимната си подготовка с група от 24 играчи.