Треньорът на Славия Златомир Загорчич даде мнението си след поражението с 0:1 от Черно море на „Тича”. Специалистът заяви, че играчите му са се раздали на 100%, но са го ядосали, че не са били внимателни при попадението на „моряците”. Той сподели още, че условията, в които Славия тренира с лоши. 

„Равностоен мач, беше въпрос на това кой ще вкара първи гол. С показаното от двата отбора равният беше заслужен. Продължаваме напред.

Общо двете пътувания до Варна излизат 24 часа. Един ден пътувахме през тези две седмици. Момчетата се раздадоха на 100%. Ядоса ме при гола на Черно море, че не бяхме внимателни. Знаехме какво правят постоянно и ни вкараха гол.

Условията, в които тренираме, не са добри. Терените ни са по-бавни, там където тренираме. Надявам се да се оправим терените и да имаме по-бърза реакция. Надявам се да успеем да реализираме.

Статистиката не ме интересува. Винаги се получава много труден мач срещу Черно море. Не вярвам, че Левски ще мисли за европейските си мачове. Те си имат цел, достатъчно футболисти. Няма да е лесен мач. Ще направим всичко възможно, за да вземем трите точки”, каза Заги.