Старши треньор на Славия Златомир Загорчич беше на мнение, че тимът му е спечелил заслужено срещу Хебър с 3:0, но изрази притесненията си от предстоящите отложени двубои от първенството.

„Коментара? Днес изиграхме един добър мач, това е моето мнение. Заслужено спечелихме. Имахме търпение, което изисквах много от тях. Изчакахме си ситуациите и ги реализирахме. Даже имаше и още, с които да вкараме и някой гол повече. Трябва да действаме и да мислим във всеки един мач по този начин“.

95 снимки

„Колко объркаха плановете ни двата отложени мача? Много, много. Чак днеска разбрахме програмата за следващите мачове. Правим си изкуствена програма една седмица, в която не знаем по какъв начин да тренираме. Такова е положението. Странно е, но продължаваме. Първият домакински мач играем чак в седмия кръг. Малко странно“.

„Аз съм убеден, че можем още по-добре и трябва да гледаме в тази посока. Всеки един от футболистите трябва да се доказва всяка една минута, всеки един мач и всяка една тренировка“.

„Това са футболистите, с които разполагаме. Засега нещата вървят на добре и се надявам да продължат така. Колкото по-малко по контузии, толкова по-голям е шансът да постигнем нещо през този сезон“, заяви Загорчич след двубоя.