Наставникът на Славия, Златомир Загорчич, не остана доволен от представянето през първото полувреме при загубата с 1:2 срещу Левски. Той, също така, нахока феновете на Славия за освиркванията към Филип Кръстев. 

„Не мога да съм доволен от резултата и първото полувреме. Влезнахме страхливо в мача. През второто полувреме доминирахме през цялото време. Имаше 1-2 удара на Левски и успях да вкарат. Ние пропуснахме доста положения. Малко съм ядосан след резултата. Очаквах да изиграем 90-те минути, както играхме през втората част“.

„Не е за медиите това, което казах на полувремето. Когато се играе срещу грандовете, има напрежение и страх. Не искам да мислим по този начин. Искам да показваме хъс за победа във всеки мач“.

„Очаквахме, че ще има контраатаки през второто полувреме. Не знам дали имаше фаул срещу Зайков. При втория случай Кръстев вкара гол. При нас още липсва увереност при финалния пас, но съм доволен от създадените положения. Ради почувства проблем в бедрото и той няма да играе в Пловдив“.

„Гадно е, че беше освиркан Кръстев. Ще говорим с феновете да уважават феновете. Имаше подобни нецензурни реплики към Калоян Кръстев, когато играхме срещу ЦСКА. Това са професионалисти, които искат да вземат по-добри заплати и да играят на по-добро ниво, това е всичко“, завърши Загрочич.