Предводителят на Славия Златомир Загорчич призна, че ситуацията в Славия е тежка след загубата с 0:1 от Лудогорец. Загорчич коментира кадровите проблеми в неговия състав и се надява с Левски тимът му да успее да вземе успеха.

„Всичко, което се случва и резултатите ни, са заслужени. Опитахме се нещо да направим. Това са играчите, с които разполагаме. Благодаря за всичко, което направиха през цялото време. Надявам се срещу Левски да ги излъжем и спечелим точки. Много е трудно положението. Вярваме в това, което правим“, започна Заги.

„Явно противникът е по-силен от нас. Всички сме наясно с какви футболисти разполагат Лудогорец, това е положението. Няма скоро да имаме пълен състав, поне 2-3 седмици. Те пропуснаха доста време и ще отнеме време да се подготвят физически. Не се знае кога ще играят. Ще видим за Семедо, той е тук на проби и ще преценим“, продължи той.

„Треньор съм сега на Славия и следващия мач. Живеем в такъв свят, че тези неща са интересни, а не красивия футбол“, завърши Загорчич.

подкрепя българския спорт