Наставникът на Славия Златомир Загорчич определи като "глупости" грешките, които отборът допусна и които повлияха за загубата от Арда с 2:3. Той се възмути и от нелепия червен картон на Димитър Велковски, защото е смятал, че без него тимът е могъл да стигне до обрат. 

"Не успяхме да вкараме гол повече от противника. Преди почивката направихме две кардинални грешки и ни вкараха два гола. Успяхме да се върнем все пак, почнахме добре след почивката, но какво да кажа за червените картони. Глупости правим постоянно, нямам думи", заяви Загорчич пред DIEMA SPORT и продължи с анализа.  

"Разбрахме се в съблекалнята да търсим възможност да обърнем мача, да играем по-добре след почивката. Защо правим тези грешки, не знам. Това за мен са глупости от определени футболисти, да си оставиш колегите в толкова труден мач с човек по-малко... Не видях ситуацията и дали заслужаваше червения картон, но искам да сме концентрирани, защото бях убеден, че можем да обърнем", заяви Загорчич. 

"Най-много голове получихме у дома, когато трябва да атакуваме. Просто с това разполагаме, такива са ни защитниците. Ще се опитваме да се справим. На нашия стадион не искам да се защитаваме и явно това ни прави лоша шега", сподели още специалистът и говори за състоянието на контузените играчи и кой от тях е най-близо до завръщане на терена.  

"Докторите питайте кога се връщат играчите. Прекалено много време са контузени играчите в лазарета. Ако всичко е наред, Дарко Тасевски скоро се връща, от лагера в Сандански сега започва да тренира с кондиционния треньор и го очакваме." 

"Когато си говорим за контузените, вече минава цял месец и няма оправия с никого. Не знам какво е положението, аз не мога да кажа нищо, питайте докторите какво се случва с тях", завърши старши треньорът на Славия.