Старши треньорът на Славия Златомир Загоргич говори след равенството с Ботев Враца. Той остана разочарован от поредните грешки в защита на своя тим, които костваха победата на тима му. 

"Много трудно да се каже защо. Спад във концентрацията и при двата гола. Надяваме се да изчистим тези грешки. Повлияха и контузиите, това са добри футболисти. За съжаление и днес имахме две смени, заради контузиите. Не знам какво трябва да направя вече. Може би да отидем в църквата и да запалим свещи, за да се оправят нещата с контузиите".

"Говорихме си преди мача, че, когато играеш два мача подред на свой стадион трябва да ги спечелиш. Аз съм доволен от края на първото полувреме и в началото на второто полувреме до момента, в който се случиха грешките при първия гол. Не ме радва, че вместо 13 имаме 8 точки. Срещу ЦСКА и Локомотив имахме грешки, заслужено спечелиха срещу нас. Заслужиха си днес хикса Ботев Враца. Ще работим здраво и се надяваме да спрем с тези грешки и да побеждаваме"."

Срещу Лудогорец ще бъде по-различен мач, най-много ме ядосва, че играчите си избират мачовете, в които да се раздават. Искам да мислят еднакво за всеки мач и да се опитваме да печелим мачовете".