Старши треньорът на Славия – Златомир Загорчич, сподели след победата с 1:0 над Бонев Враца, че най-важното в момента е отборът да печели точки, за да може да излезе от неприятната ситуация, в която се намират „белите“.

„Миналия мач също си говорихме по този въпрос. Трябва да реализираме ситуациите, които създаваме по време на мача. Когато спечели с 1:0 или 5:0, това си три точки и това е важното за нас. Много е важно да съберем колкото се може повече точки, за да може да сме спокойни“.

start-photo.bg
57 снимки

„Мен ме интересува само Янтра и мача с Лудогорец. После ще мислим за другите мачове“, каза Заги по отношение на жребия за Sesame Купа на България, в който „белите“ ще приемат ЦСКА, ако отстранят Янтра Габрово.

„Рано е, рано е да се каже. Харесва ми желанието, което имат на терена и себераздаването. Това е начина, по който трябва да действаме, за да излезем от тази криза. Какво съм променил в Славия? Абсолютно нищо. Това им казах в съблекалнята – да се тренираме и това е. Нямаме време да объркваме нещата. Надявам се това себераздаване и желание във футболистите да продължи в мачовете до края на полусезона и вече, когато отидем на подготовка, ще направим промени“.

„Какво очаквам от двубоя с Лудогорец? Отиваме там да се опитаме да вземем нещо от този мач. Ще бъде много тежко срещу един много отбор. В момента Лудогорец показва, че е един от най-силните отбори в българското първенство. Отиваме там, но няма да се предаваме“, заяви Загорчич.