Треньорът на Славия Златомир Загорчич говори след загубата с 0:2 от ЦСКА 1948. Той сподели, че отборът е излязъл с различен състав, за да види какво има в школата. Специалистът добави, че ще продължи да води тима и през следващия сезон. 

"Допуснахме ранен гол. Днес излязохме с различен състав, да видим с какво разполагаме в школата. Можеше да изиграем и по-силен мач. Заслужена победа на ЦСКА 1948. Има още много работа с младите. Правим го постоянно. Надявам се момчетата, които влязоха през второто полувреме, да покажат талант и възможности", започна Загорчич. 

"Днес опитахме да спечелим мача. Не се получаваха нещата. Искахме да правим нещата, които правим с опитните. Много съм доволен от всички, които бяха на терена. За съжаление не успяхме да спечелим". 

"Върнах се тук и започнах да работим това, което сме правили и преди. Момчетата приеха това много сериозно и го показаха на терена. Тук съм. Преди малко си говорихме в съблекалнята за лагера в Банско. Ще видим и с по-малките какво ще правим", завърши Заги.