Отборът на Левски обяви, че предварителната продажба на билети за мача срещу Славия вече е започнала. Ето какво заявиха „сините“ на клубния сайт.


Уважаеми привърженици,

 

билетите за домакинския мач на „Левски“ срещу „Славия“ от 23-ия кръг на ППЛ вече са пуснати в предварителна продажба. Срещата е на 1 март, неделя, от 13:45 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

Билети се продават в официалния магазин на ПФК „Левски“ в сектор "A" на стадион "Виваком Арена - Георги Аспарухов" от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят пропуск също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

В деня на мача (01.03.) билети ще се продават още на касите пред Сектор "A", на улица „Тодорини кукли“ №47 и на улица „Река Велека“ (арката пред Сектор „А“) от 10:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

За удобството на всички Вас напомняме, че може да се възползвате от закупуването на пропуск онлайн (ТУК). Можете да избегнете ходенето до касите, като платите пропуска си онлайн, веднага след това можете да го разпечатате, като всеки билет има указани вход, блок, ред и място.

Обръщаме Ви внимание, че всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В сила остава новата абонаментна кампания на ПФК „Левски“,- „ПРОЛЕТ 2020! ВСИЧКИ ЗА ЛЕВСКИ“. Запазете своето място за всички домакински срещи на любимия отбор през пролетния полусезон и мачовете от турнира за Купата на България. Повече подробности (ТУК).

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение. Може да изтеглите и попълните документа от ТУК!.

В сила остава кампанията на ПФК „Левски“, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. В мача срещу „Славия“ отново ще бъде отворен Блок 3 в Сектор "A" – редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с до две деца до 14 г. пък ще влизат на тези места срещу 15 лв. Пропуските са с фиксиран вход 1 на сектор "A".

Обръщаме специално внимание на привържениците в Сектор „А“, че на полувремето на двубоя към официалния магазин ще може да се слиза по стълбите за вход 2.

Цени на пропуските за срещата:

Сектор "A" (Блок 5, 6 и 7) - 15 лв.

Сектор "A" (Блок 3 и 4) - 17 лв.,

Сектор "A" (Блок 1,2) - 20 лв.

Сектор "A" (Блок 7777) - 25 лв.,

Сектор "A" (Ложа 2 и 3) - 30 лв.,

Сектор "A" (VIР - достъп до VIР салона с кетъринг) - 77 лв..

Сектор "В" - 10 лв.

Сектор "Б" - 7 лв.

Сектор "Г" - 7 лв. (гости)

Гостите ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор “Г” един час преди началото на мача.