Треньорът на Славия - Златомир Загорчич, говори пред Gong.bg след загубата на тима в първата си контрола в Турция. "Белите" допуснаха поражение с 1:2 от Младост Лучани.

"Не мога да съм доволен от резултата, можеше да изиграем и по-добре този мач. Мога да съм доволен от последните минути. Имаме малко тренировки, ние сме на 7-8 тренировки досега и с времето ще стигнем до формата си и резултатите ще бъдат различни", сподели наставникът на Славия.

Златомир Загорчич даде оценка и за новите попълнения в тима и тяхното представяне:

"Това което видях днес съм доволен от всички нови футболисти, надявам се, че ще ни помогнат. Трябва за първенството да сме готови и физически, за да играем и печелим мачове"

"Със сигурност, това е начинът. Така играхме и през първия полусезон и се надявам така да продължаваме. Важно е да имаме постоянство в играта, както и самочувствие, това е начинът, по който трябва да действаме във всеки един мач", сподели още той.

"Засега с това разполагаме. Възможно е евентуално някой от футболистите да си тръгне, очакваме през следващите дни. Имаме достатъчно хора и една конкуренция, която ще ни помогне много в резултатите", завърши Загорчич. 


efbet подкрепя българския спорт