Наставникът на Славия Златомир Загоричич бе доволен от успеха над Етър с 1:0 в мач от 16-я кръг на efbet Лига. Специалистът открои липсата на централен нападател като ключова, но поздрави играчите си за себераздаването.

"Тежък мач за нас. Сигурно всички ще са такива. Успяхме да отбележим от дузпа, но трябваше да си решим мача по-рано, като имахме ситуации. Футболистите се раздадоха, така трябва да действаме и да събираме точките. Работим, не може всичко от веднъж да стане. Трябва да тренираме и да повярваме в себе си. По този начин трябва да играем и да се раздаваме, както и да подобрим играта и завършващата фаза", сподели той.

"Имаме си нужда от по-добър централен нападател, който да може да задържи топката и тогава със сигурност ще е много по-лесно за другите, участващи в атаката. Доволен съм и от Влади. Трябва да изкараме полусезона, с колкото може повече точки, за да сме по-спокойни", заяви специалистът.

"Някои неща, които се изграждат дълги години, бързо рухват. Говоря си с футболистите да показват това, което правим. Убеден съм, че постепенно ще стане. Предстои много важен мач за нас. Трите точки са съществени. Излизаме за победа – не само тогава, но и за следващите мачове", завърши Загорчич.