Славия победи с 3:0 у дома Спортист Своге в последната си приятелска среща преди началото на сезона в efbet Лига. Преди двубоя беше представен целият отбор на "белите" за новия шампионат. В състава е и бившият национал Галин Иванов, който се завръща след двегодишен престой в ЦСКА 1948. Треньорът на "белите" Златомир Загорчич заяви, че Мартин Георгиев има качествата да пробие в Барселона. Той е уверен, че тимът му е готов за старта на новата кампания.

„Готови сме за началото на първенство. Имаме добри футболисти. Надяваме се да влезем в мачовете със самочувствие. Трансферният прозорец не е затворил, така че е възможно някой от играчите да замине за чужбина“, каза Загорчич.

„Това, което каза президентът за Мартин Георгиев, че е въпрос на време да замине за Испания. Пожелавам му успех на него и да успее да пробие в Барселона, да играе за мъжкия отбор и да направи страхотна кариера. Има страхотен характер и Мартин е добър футболист. Убеден съм, че ще направи една хубава кариера“, добави той.