Старши треньорът на Славия - Златомир Загорчич, коментира победата на "белите" срещу Балкан Ботевград с 3:1. Това бе последната контрола на Славия преди подновяването на efbet Лига.

Start-photo.bg
52 снимки

"Доволен съм от подготовката, която направихме в Турция, даже и тук като се прибрахме. Сега, за съжаление заваля сняг. Следващата седмица започваме в първенството и се надяваме да сме готови", сподели треньорът на "белите".

"Разбира се, съставът е избистрен, вече сме наясно кой ще играе като титуляр. Има си конкуренция вътре в отбора, надяваме се това да носи резултати", допълни Загорчич.

"Засега това е положението, няма никой да взимаме и младите от школата много добре се представиха на подготовката. Ние вече свикнахме с времето, няма как да не играем мачове, аз не мога да взема някакво решение, други хора ги взимат тези решения. Ние излизаме и играем, за нас няма значение", сподели той.

"Имаме си някакви амбиции, винаги трябва да ги имаме. За Светльо Вуцов, той си заслужава с всички мачове, които изигра. Заслужена награда", завърши Загорчич относно наградата, която Вуцов спечели на церемонията "Футболист на годината".

"Винаги може повече. Не съм абсолютно доволен. Играхме на изкуствено игрище, а футболистите не са свикнали. Трябваше да сме по-агресивни, но се играе трудно срещу отбор, който се защитава с целия състав“, Загорчич коментира представянето на тима срещу Балкан.

"Гледаме мач за мач. Ще направим всичко възможно да спечелим срещу Пирин и да зарадваме нашите фенове“, завърши той.