Атакуващият футболист на Славия Галин Иванов призна, че има оферти към него, но засега остава в тима на „белите“. Иванов се превърна в герой за своите при победата над Илвес Тампере днес, като реализира и двата гола за успеха с 2:1. Така след минималния успех с 1:0 в първия мач, Славия продължава напред в Лига Европа, като във втория кръг ще срещне отбора на Хайдук Сплит.

„Доста трудна победа. След като изравниха стана тежко, но важното е, че вкарахме втори гол и продължаваме напред. Стана хубав мач, имаше не малко хора. Радвам се, че десет българи и един грък продължихме напред. Имаме мач в неделя с Берое, който е много важен, а след това ще мислим за Хайдук. Разбира се, че имаме шансове. Те са гранд, но имаме своите възможности и качества“, сподели Галин Иванов.

Футболистът на „белите“ каза още, че за момента остава играч на Славия, въпреки че към него има предложения от други клубове. Той бе категоричен, че никога вече не би се завърнал в Левски.

„Имам предложения, но засега не са това, което искам. Ще видим занапред. Засега оставам оставам в Славия. Не ми се коментира другия отбор (бел.ред. – Левски, който вчера отпадна от Вадуц). Никога повече (бел.ред. – не би се върнал в Левски)“, допълни Галин Иванов.