Президентът на Славия Венцеслав Стефанов бе на върха на щастието след успеха на Славия над Илвес Тампере с 2:1. Победата прати „белите” в следващия кръг на Лига Европа, където ще мери сили със силния хърватски тим – Хайдук Сплит.

„Много съм доволен от представянето на футболистите. Това бе много хубав и категоричен успех. Не мислихме за Хайдук преди реванша с Илвес. С хърватите ще бъде много тежко. Виждате, че станаха втори на Мондиал 2018, но е важно да играем, както го направихме в двата мача с Илвес”, сподели Венци Стефанов.

„Спокоен съм за представянето на Лудогорец в европейските турнири. Сигурен съм, че разградчани ще продължат напред в ШЛ. Не съм аз човек, който трябва да оценява представянето на другите отбори. Трябва да се гледаме ние. Стараем се да играем с българи и да им даваме шанс, за да вървим напред. Искам ЦСКА да продължи, тъй като „армейците” са турнирен боец. Там обаче липсват характерите. Виждате при нас, българите се раздадоха и бориха до последната „капка кръв”. Дано повече отбори да разчитат на наши футболисти. Това е пътят”.

„Аз много уважавам Левски, тъй като имам много приятели левскари. Мразя хората, които вандалстват на стадиона и ме обиждат мен, сина ми и покойната ми майка. Видяхте, че днес на трибуните имаше майки с деца. Иска ми се по-често да виждаме такива гледки по българските терени. Хората да бъдат щастливи, а не да има ексцесии и издевателства”.

„Поставил съм цел на Загорчич да изгради боеспособен отбор. Трябва да разчита на наши момчета и да им дава шанс. Видяхте, че пуснахме 16-годишен футболист, а имаме още такива. Галин Иванов е голям мъж и му благодаря, че се раздава за нас. Имам договорка с него и съм обещал, че ако има добро предложение, ще го пусна веднага. Чувства се добре при нас и, ако ще напуска, то трябва наистина да си струва. Не трябва да ходи на гъ*а на географията”.

„Лудогорец ще стане безапелационен шампион на България. Няма кой да го спре”, завърши президентът на най-стария столичен отбор.