Лекарят на Славия д-р Дениз Йълмаз буквално е спасил живота на крилото на ЦСКА Йоан Баи в края на мача между двата отбора от 1/2-финала за Купата на България с бързата си и адекватна намеса.
 
В заключителните минути на двубоя 25-годишният французин се сблъска лошо с вратаря на Славия Светослав Вуцов и падна на земята. Лекарят на "белите" веднага се притече на помощ на колегите си от ЦСКА, тъй като се оказа, че Баи си е глътнал езика. Опитният лекар на Славия веднага се намесил и помогнал на играча да не се задуши. Минути по-късно Баи бе изнесен на носилка, а впоследствие бе откаран с линейка в болница, където ще му бъдат направени пълни изследвания.
 
Д-р Йълмаз, който дойде в Славия от Арда, не за пръв път се проявява по този начин в критична ситуация. Той направи същото и в един от предишните мачове между ЦСКА и Славия през сезона. Тогава вратарят Георги Петков изпадна в безсъзнание след тежък сблъсък с Жорди Кайседо и на няколко пъти гълташе езика си, но лекарят успя да го стабилизира, преди да бъде откаран в болница.
 
От ЦСКА са изказали своите благодарности към доктора за бързата му реакция и спасяването на живота на Баи.