Венци Стефанов сияеше, след като неговият тим спечели Купата на България след победа с дузпи над Левски. Стефанов сложи бяла фланелка, от която грееше ликът на руския президент Владимир Путин, а и той най-напред посвети успеха на „белите“ на Деня на победата над фашистка Германия.

„На Славия приляга Купата. Най-много се радвам, че завоювахме този успех в Деня на победата над фашистка Германия. Посвещавам го на моя приятел Младен /б.р. вероятно Младен Михалев-Маджо/, на всички, които се бориха за успеха на Славия. Радвам се, че разумът и интелектът надделяха над простотията. Чухте какво говореха по мой адрес и по адрес на покойната ми майка, но тя отгоре е помагала. Нашият отбор, съставен само от българи, можа да да спечели срещу 8-10 чужденци.“

„Никога не слагай тигана преди да хванеш рибата, а те рано го сложиха. Голям триумф, посвещавам го на децата и внуците си и на тази вярна публика. Не ги чухте да псуват, а не както се носеше непрекъснато над стадиона. Загорчич има доживотен договор със Славия, само от чужбина, ако получи. Той наистина е голям треньор и го заслужава. Премии има, разбира се. Смятам, че всички го заслужаваме“, сподели Венци Стефанов.