Наставникът на Славия Златомир Загорчич коментира поражението от Ботев Пловдив за Купата на България и отпадането на "белите" от турнира. 

"Начинът, по който влязохме в мача, не ми харесваше. Оттам идваха проблемите и грешките, с които позволихме на противника да ни вкара гол и да направи още няколко ситуации."

"Получихме първия гол малко наивно и несериозно във фазата на защита. Бяхме с много повече хора в този момент и просто искам да изчистим подобни грешки и да не се повтарят", заяви Загорчич.

"Имахме много възможности през второто полувреме. Това, което говорихме, го показахме през втората част. Така трябваше да изглеждаме и през първото."

"Ние трябва да мислим за следващия мач срещу Ботев Враца. Никога не се знае във футбола. Имахме колебливи периоди, както и такива с хубави мачове. След това загубихме срещу ЦСКА и Черно море, но сега се надявам футболистите да си повярват повече и ще успеем да спечелим мачовете си."

"Не може да подценяваме. Искам да зиглеждаме по един и същи начин и да гледаме себе си. Не ме интересува кой е противникът, интересува ме моят отбор как ще изглежда. Ако продължаваме така, съм сигурен, че нещата ще вървят нагоре", завърши Загорчич.