Златомир Загорчич заяви, че няма предпочитания кой да вземе SESAME Купа на България, след като неговият тим Славия отпадна след изпълнение на дузпи от ЦСКА. Наставникът също така заяви, че не харесва стила на „червените“ и смята, че по-слабият отбор, какъвто са били те е отишъл на финал. Специалистът също така разкри, че в повечето от оставащите срещи на състава от Овча Купел ще използва солиден брой юноши.

„По-слабият отбор отиде на финал. Първият мач загубихме на нашия стадион с 0:2. Тук бяхме по-добрият отбор, реализирахме два гола. Имахме повече ситуации. Мислим позитивно и гледаме напред. ЦСКА имат много добри и високи футболисти. Не ми хареса изобщо това, което показаха. Търсят Кайседо с дълги топки“, започна наставникът на „белите“.

„Разправията със съдията беше защото го попитах „Какво свириш?“, това бяха точните ми думи. При контузията на техния футболист имаше нарушение срещу Светльо. После се случи това, което се случи. Ако гледаме правилата – кой стига първи до топката? Нека погледнем и мача от шампионата. Какво се случи с Георги Петков. За да ме питате дали има фал на Вуцов, значи много обичате ЦСКА“.

LAP.bg
89 снимки

„Моите футболисти не ме изненадаха. Играха бързо, не ме изненадаха с нищо, доволен съм. Не тренираме дузпи. Разбрахме се на момента кой ще бие дузпи. Нямаше възможност за смяна и не съм мислел за Георги Петков. В плейофите ще използваме момчетата от школата. Последните три мача ще играем с поне 2-3 момчета“, разкри специалистът.

„Надявах се да вземем ние трофея, сега нямам мнение и предпочитания. Това, което изисквам беше изпълнено на 95%. С Пардю се поздравихме преди мача, след срещата нищо не си казахме, не виждам и причина да го правим“, завърши Загорчич.