Новият старши треньор на Славия Златомир Загорчич изрази надежда, че „белите” ще успеят да се спасят от изпадане от efbet Лига. Днес Славия отпадна от турнира за Купата на България и се съсредоточава в борбата за оцеляване в елита.

„Не направихме това, което трябваше да направим. Надявам се в следващите три дни до следващия мач, нещата да се пооправят. Днешния мач можем да го разделим на две полувремена, късметът също липсваше на нашия тим. Продължаваме, играем си мачовете и ще се опитаме да съберем възможно най-много точки. Това ни е целта”, коментира Загорчич.

„ Не съм доволен от начина, по който играхме през първото полувреме. Имаше страх във футболистите, което е нормално, когато се намираш в такова положение в първенството и имаш такива резултати. Няма нищо страшно в това, че ще се борим за оцеляването си. Това е нашата работа на треньорите. Връщам се в този клуб, за да си помогнем, да се спасим. Аз вярвам, че можем да го направим. Няма да е лесно, няма лесни работи, животът лесен ли е”, завърши философски специалистът.