Вратарят на Славия Георги Петков сподели след равенството с Лудогорец в Разград, че „белите” са доволни от спечелената точка. Гостите играха повече от едно полувреме с човек по-малко, след като колегата на Петков – Стергиакис бе изгонен с директен червен картон.

„Абсолютно сме доволни от тази точка. Момчетата се раздадоха, мотивира ги и това, че останахме с десет човека. Всеки един остави сърцето си на терена, за да можем да вземем нещо. Бяхме убедени, това си говорихме и преди мач. Трудно е един отбор да се настрои на българска вълна, когато има мач в Европа”, коментира Петков, който бе избран за Играч на мача.

„Имахме някои ситуации, които ако бяхме вкарали, можеше и да победим. Ние обаче сме доволни и на точката. Мисля, че всички без изключение,изпълнихме поставените задачи от треньора на полувремето. Видно е, че изпитваме някакви проблеми, когато играем вкъщи. Тук треньорът ще се вземе в ръце и ще каже как да преодолеем това. Аз съм го казал и преди. Моята роля е, когато имам нужда Славия от мен, аз заставам на вратата и помагам”, допълни той.