Гьозтепе на Станимир Стоилов завърши наравно 0:0 у дома срещу Кечийоренгюджю в мач от 27-ия кръг на турската Първа лига. Въпреки че отборът на Мъри не успя да стигне до успеха, увеличи аванса си пред преследвачите в битката за промоция в Суперлигата. Гьоз-Гьоз остава на второ място с 56 точки и вече има 11 пункта аванс пред третия и четвъртия Чорум и Коджаелиспор. Лидер е Еюпспор с 64 точки. Първите два тима в крайното класиране влизат директно в елита. 

Гьозтепе започна силно мача и имаше няколко добри възможности през първото полувреме, но Елитон. Юмит Акда и Ялчин Каян пропуснаха. 

В началото на втората част Ромуло развинти защитата на гоститен, навлезе в наказателното поле и отправи силен удар, който срещна първо напречната, а след това и страничната греда. Малко след това отново бразилецът се отличи с пропуск. 

В 86-ата минута Исмаил Кьойбашъ проби отляво и потърси далечния ъгъл, като отново гредата спаси Кечийоренгюджю. В края на срещата Мустафа Камара от гостите излезе сам срещу Матеуш Лис, но и той прати топката в горната греда. 

За Гьозтепе това беше седми пореден мач без допуснат гол.