Нападателят на Славия - Владимир Николов, спечели приза за играч №1 на изминалия кръг в efbet Лига. По време на брифинга си стрелецът на "белите" си пожела да стигне до мъжкия национален отбор на България и да изведе "лъвовете" някой ден с капитанската лента. Николов също така призна, че мисли за нов трансфер в Европа.

„Все по-реална цел е седмото място и се надявам да стигнем до там. Може равният резултат беше най-логичното, защото Ботев показа добра игра. Яд ни е за мача с ЦСКА 1948, който от самото начало на мача играхме с човек повече. Вкарахме ранен гол и имаше предпоставките да победим, но не се случиха нещата“, каза нападателят на София.

„Готови сме за Локо Пловдив, цяла седмица се готвим за този двубой. Надявам се да успеем да покажем нашата игра и да се поздравим с успеха“.

„Основно е да съм здрав, както и всички в отбора. Напоследък се получават леки контузии при нас, а към момента няма нищо фрапантно, но преди всичко искам да съм здрав. Второ, искам да продължа с тази игра. Нещата ми се получават и съм все по-уверен и спокоен. Нека видим националният отбор. Това е голямо мое желание. Бил съм капитан на 18 и 19-годишните, както и при младежите. Мечта е да изведа националния отбор с лентата, но дотогава има да изтече много вода. Трябва пот, труд, усилия и се надявам да помогна. Не на последно място искам да се върна в Европа. Веднъж успях да видя как хората работят навън и мисленето им. Пожелавам си в най-скоро време да направя трансфер“, допълни той.