Младият защитник на Славия Андреа Христов тъкмо се завърна през лятото на "Овча купел", но отново може да поеме към Апенините. Той игра под наем през пролетта на миналата кампания в Козенца, а отборът проявява отново интерес към него. 

Новината обяви адвокатът на играча Пламен Пейчев, който говори пред изданието tifocosenza.it. Той ще има среща с наставника Стефано Тринчера в края на месеца и ще се обсъди възможността за завръщането му в италианския шампионат. 

"В момента Христов е в Славия, но би искал да се върне в тима. Козенца не се възпол­зва от опцията да го откупи, а тя изтече на 15 юни. Момчето обаче остави вратата отворена. За това в края на юли насрочих среща в Милано с Тринчера, за да направим оценка на ситуацията за нов наем. Всичко обаче може да се развие и в последния ден от трансферния прозорец", заяви Пейчев. 

През миналата кампания Христов изигра само три мача с екипа на Козенца, но явно все пак е оставил добри впечатления с изявите си, за да има отново интерес към него. Тимът от Серия Б го иска пак под наем за шест месеца.