Славия загуби петата си контрола по време на лагера в Турция. "Белите" паднаха с 1:2 в Белек от казахстанския Ордабашь. .Срещата бе наблюдавана от Венцислав Стефанов и Мирчо Димитров. Помощникът на Димитър Димитров – Херо в Иртиш – Петър Колев също просъства на контролата. Георги Пеев се появи през второто полувреме на мача.

Славия започна със следния състав: Кирев, Пашов,Андреа Христов, Велков, Омар Абуд, Ем. Мартинов, Семерджиев, М. Станкев, Ив. Минчев, Ив. Димитров, Милев.

През първото полувреме двата отбора играха равностойно, а положенията бяха малко.

Иван Минчев центрира фалцово в 27-та минута и изненада вратаря на казахстанците, но след това Наско Милев се забави и пропусна да вкара отблизо.

Ордабашь успя да поведе в резултата в 43-та минута, когато след разбъркване в наказателното поле на Славия Хенрик от 7-8 метра простреля Марио Кирев.

На полувремето в игра за Славия влязоха П.Христов, Карабелов, Г. Йомов, Ем. Стоев,К.Василев и Б.Васев

Още в първите десет минути на второто полувреме „белите“ натиснаха. Първо Василев центрира остро от корнер и директно можеше да вкара. В 53-та минута последва страхотен удар на Георги Йомов от 25 метра, но Бойченко майсторски спаси.

Славия успя да изравни резултата в 63-та минута, когато Георги Йомов порази целта с удар от 20 метра.

Ордабашь стигна до победата с гол на Булишов в 84-та минута след удар от разстояние.

"Белите" имат три победи и две загуби по време на лагера си в Анталия. Шестата контрола ще бъде на 6 февруари с Терек в Белек.