Голмайсторът на Локомотив Пловдив в мача срещу Славия Димитър Велковски бе избран за Играч на мача, а след това сподели и виждането си за двубоя.

"Благодаря за наградата. Доста труден мач за нас, вкараха ни в 20-ата секунда. Така както и миналия мач допуснахме ранен гол, не знам защо така. Всеки мач имаме проблем или началото на мача, или второто полувреме, мога да го нарека спад на концентрацията", сподели Велковски.

"Ние си играем нашата игра, просто в началото излязоха по-агресивно и не можахме да контролираме топката. Водехме се по тяхната игра."

"В един момент мисля, че заслужено изравнихме резултата. Работим преди абсолютно всеки мач, говорим това, че трябва да сме концентрирани и още от първата минута да стъпваме здраво. Допускаме много детски грешки, които ни костват точки. Не е напрежение, не сме концентрирани, това е. Може би и това, че имаме комфортна преднина, ни кара да се отпуснем."

Относно своя гол, Велковски коментира: "И наши играчи застанаха на стената и попречиха на вратаря да види топката. Миналата година гол, тази година се надявам поне два."