Радостин Кишишев взе отношение по темата „национален отбор на България” в предаването „Домът на футбола”, излъчено по DIEMA SPORT. Бившият бранител на Портсмут и Чарлтън коментира, че атаките към новия национален селекционер Красимир Балъков идват лично от президента на Славия Венцеслав Стефанов.

Кишишев недоумява какво прави Люпко в ЦСКА

„Всички атаки към Балъков идват от Венци Стефанов, няма смисъл да обръщаме внимание. Медиите показват неговите думи с дебели химикали се описват. Ветровито място е националният селекционер, както треньорите на Левски, ЦСКА, Лудогорец. Мисля, че в този момент футболът ни е в голям застой. Краси Балъков няма да има добри резултати, тъй като няма добри футболисти, с които да работи. Ние, като спортни деятели и хора, които сме във футбола, трябва да подкрепяме нашите играчи, които да се интегрират постепенно. Само тогава ще имаме добър футбол. Мисля, че има доста футболисти-емигранти и трябва да ги погледнем и тях, давайки им път. За мениджърските интереси – винаги ще се коментира. Знам има агенти, които имат футболисти и почват да се чепкат”, коментира Кишишев.

Тинката: Един човек притежава двата стадиона в Бургас

„Не смятам, че Краси Балъков ще е с вързани ръце. Българският футбол си е в застой и трябва всеки да помага и ние като спортни деятели трябва да помагаме на Балъков. Резултати може и да няма, но това може и да са хипотези и да се запишат добри резултати”, коментира още Кишишев.