Вратарят на Славия Антонис Стериакис прави отлично впечатление с играта си в последните мачове, а къде се крие тайната на представянето му.

"Идването ми в Славия беше най-доброто решение, след 4 години мога да кажа, че това е моят дом", коментира Стериакис.

Треньорът на вратарите Радостин Станев похвали представянето на Стериакис с екипа на "белите". "Имам най-добрите вратари в Първа лига. За Жоро е излишно да коментираме, имаме уговорка да развиваме Тони, не съм имал проблеми с него, той се забавлява на терена, с отличен опит е ", коментира Станев.

"За Тони мога да кажа, че той направи отлични игри, не само мача с ЦСКА, но при другите срещи или губехме или завършвахме наравно и изявите на Стериакис оставаха на заден план, но имаше уникални спасявания. Джерия тренира на 100 % процента и очаква своя шанс", добави треньорът на вратарите в Славия.

Той похвали психиката на вратаря, работата му с крака, както и вкарването на топката в игра с ръка.

"Ние тренираме заедно, забавляваме се, ние сме приятели, а не конкуренти. Помагаме си, за да израстваме заедно. Имам добри мачове, с ЦСКА играх отлично. Във футбола ситуацията се променя доста динамично. За един вратар е много важно да запази концентрация, Радо и Жоро дойдоха при нас и ми казаха, че съм направил една грешка, нищо не се е случило", коментира Стериакис.

Идол на гръцкия вратар е Марк Андре тер Стеген.

Славия излиза срещу Верея в двубой от 20-ия кръг на Първа лига в петъчния ден (14 декември) от 17:30 часа, а двубоят може да наблюдавате в ефира на DIEMA SPORT, PLAY DIEMA XRTA, минута по минута на Gong.bg и честотите на Дарик радио.