"Първо искам да благодаря на всики гласували за мен и главно на отбора, това шампанско ще го споделя с момчетата. И двата мача бяха много сложни. Надиграхме Ботев през целия мач, но нямахме късмет да вкараме по-рано", коментира Цетелин Чунчуков, който спечели приза за Играч на мача между Славия и Ботев Враца от баражите на Първа лига.

Чунчуков вкара победния гол в мача, който приключи с 1:0 за "белите".

"Така е било писано да стане. В другите мачове вкарвахме по няколко гола, но не винаги печелехме, сега и 1-0 е добре. Целият отбор разчиташе на мен, нямах право да се притеснявам", заяви Чунчуков и продължи:

"Смятах да си избера ъгъл, но накрая до последно гледах вратаря при дузпата. Треньорът каза, че е доволен от нас и вярва, че може да се класираме за Европа. Надявам се да успеем да изпълним указанията му в следващите двубои. Всеки двубой е труден и всичко зависи от нас."

"Искаме да играем в Европа. Всеки иска да играе в Европа, разбира се. Всичко зависи от нас, надявам се да се случи", добави Цветелин Чунчуков.

"Аз имам договор мисля, че до другата година лятото, ако има промени се обърнете към президента", завърши футболистът на Славия.